Pește la grătar Montego Bay cu Salsa din Caraibe

Pește la grătar Montego Bay cu Salsa din Caraibe
Rețeta Montego Bay pește la grătar cu salsa din Caraibe ar putea satisface pofta ta din America Centrală în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 173 calorii, 34G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coriandru, salsa din Caraibe, file de grup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Tacos de pește afumat cu salsa din Caraibe, Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, și Carne de porc din Caraibe la grătar cu Salsa de ananas.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente; pune deoparte amestecul de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
2
Înveliți o tavă pentru grătar cu spray de gătit și așezați-o pe suportul pentru alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se încălzește, acoperit cu capac pentru grătar, peste cărbuni fierbinți (400 până la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
10 minute.
5
Așezați peștele pe tava de grătar fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Gatiti, acoperit cu capac de gratar, 10 minute. Întoarceți peștele și răspândiți cu amestec de cilantru. Gatiti, acoperit, 10 minute sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Se servește cu Salsa din Caraibe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
8
Notă: pentru a prăji jalapeos, așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe la 5 inci de la căldură 5 minute pe fiecare parte sau până când se veziculează.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Așezați într-o pungă de plastic rezistentă; lăsați să stea 10 minute. Peel și ardei de semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista