O porție conține 48 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 13 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, muștar dijon, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Potpie De Pui, Potpie De Pui, și Potpie De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aliniați 2 foi de copt cu pergament. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți bucățile de patiserie în 4 pătrate de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Așezați pe 1 foaie de copt, acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Sotati ceapa pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați mazăre și morcovi; sot 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și Morcovi
5
Presărați cimbru și făină peste legume; sotati 1 minut. Ridicați căldura la mediu-mare. Se amestecă bulionul și muștarul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați puiul; gătiți până când sosul este gros, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Transferați într-un castron; lăsați să se răcească. Se condimentează cu sare. Preîncălziți cuptorul la 191°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați 1 pătrat de patiserie pe foaia de copt rezervată.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Periați marginile cu ou. Lingura 1/4 din amestecul de pui în centru; ori pentru a forma un triunghi. Sigilați marginile. Repetați cu restul de patiserie și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Ungeți cu oul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
11
Tăiați 3 fante în partea de sus a fiecăruia. Se răcește timp de 15 minute.
12
Coaceți cifrele de afaceri până la aur, aproximativ 30 de minute.