Caramele De Covrig De Bere
Caramele de covrig de bere ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 84 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 75. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sirop de malț de orz, sare de mare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Caramele De Bere-Covrig, Caramele de bere și covrig, și Caramele Moi Ale Și Covrig.
Instrucțiuni
Ungeți fundul și părțile laterale ale foii de copt cu 1 linguriță de unt și puneți-l deoparte pe o suprafață rezistentă la căldură.
Combinați smântâna, zahărul, siropul de malț, sarea fină de mare și cele 7 linguri de unt într - un vas mare (6 până la 8 litri). Amestecați de câteva ori cu spatula rezistentă la căldură doar pentru a vă asigura că nu există aglomerări mari de zahăr uscat, apoi aduceți la fierbere la foc mare.
Reduceți căldura la mediu și introduceți termometrul pentru bomboane. Gatiti, amestecand din cand in cand, pana cand amestecul ajunge la 252 buc.f/122 buc. c (etapa cu bile tari), aproximativ 20 de minute. (Urmăriți-l cu atenție: odată ce ajunge la 240 buc.F/115 buc. c (soft ball stage), după aproximativ 15 minute, veți dori să rămâneți în apropiere și să-l amestecați mai frecvent, deoarece tinde să se ardă pe fundul vasului.)
Se amestecă reducerea berii, apoi covrigii și sarea de mare grosieră.
Se amestecă bine, răzuind fundul oalei de mai multe ori pentru a încorpora totul.
Puneți mănușile cuptorului și cu atenție (serios—vă rugăm să aveți grijă!) se toarnă caramelul pe foaia de copt pregătită.
Întindeți-l cu spatula, distribuind bucățile de covrig cât mai uniform posibil. Lăsați-l să se răcească până când este ferm la atingere, 1 până la 2 ore.
Rulați vârful unui cuțit ascuțit de bucătar în jurul marginilor foii de copt pentru a slăbi caramelul. Întoarceți - l pe placa de tăiere căptușită, tăiați-o în bucăți de 1 pe 1 cm de 1 cm și înfășurați-le în hârtiile de răsucire a ceară.
Păstrați caramelele într-un recipient etanș la frigider până la 3 săptămâni (lăsați-le să ajungă la temperatura camerei înainte de a le mânca!).
Reducerea berii: veți avea nevoie de 6 sticle de bere de 12 uncii, de preferință o bere întunecată puternică.
Se toarnă conținutul a 3 sticle într - o oală mare (6 până la 8 litri) și se pune la foc mare. Se amestecă frecvent pentru a disipa carbonatarea și pentru a preveni fierberea lichidului. Odată ce berea este la fierbere, adăugați încet o altă sticlă și, amestecând constant, aduceți din nou la fierbere. Repetați până când toată berea este în oală.
Gatiti berea la foc mare, amestecand continuu, pana cand toata carbonatarea s-a disipat si nu mai este in pericol de fierbere, aproximativ 20 de minute.
Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când volumul lichidului este redus dramatic (la aproximativ 1/2 cană) și reducerea are consistența siropului de clătite fals pe măsură ce se răcește).
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Păstrați reducerea într-un recipient etanș. Se va păstra la frigider până la 1 lună.