Busuioc De Pui Măcinat Thailandez

Busuiocul de pui măcinat thailandez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 214 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Dacă aveți la îndemână usturoi, sos de pește, ardei iute thailandezi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 51%. Încercați Pui de busuioc thailandez și 5 paste savuroase îmbunătățite cu busuioc, Taitei Thailandezi Cu Pui Măcinat Și Șalotă Crocantă, și Pui De Busuioc Thailandez De 20 De Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un wok la foc mare până la fumat.
Se toarnă ulei de arahide, apoi se adaugă imediat usturoiul. Se amestecă usturoiul până când începe să devină maro auriu, aproximativ 20 de secunde.
Se amestecă puiul măcinat și se continuă gătitul și amestecarea până când carnea este sfărâmicioasă și nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
Se amestecă ardeii iute feliați, sosul de soia și sosul de pește. Gatiti aproximativ 15 secunde pentru a inmuia ardeii iute, apoi adaugati busuiocul si continuati sa gatiti pana cand busuiocul s-a ofilit.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.