Busuioc De Cartofi Pur Și Simplu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați cartoful Basil pur Aproxume. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 288 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, frunze de busuioc, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Piure De Busuioc De Cartofi, Gatiti cartea: busuioc de cartofi pur Approbe, și Păstrăv curcubeu cu piure de mazăre de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și umpleți un castron cu apă cu gheață.
Adăugați frunzele de busuioc în apa clocotită și gătiți exact 15 secunde.
Scoateți busuiocul cu o lingură cu fante și scufundați imediat frunzele în apa cu gheață pentru a seta culoarea verde strălucitor.
Se scurge și se lasă deoparte.
Curățați cartofii și tăiați-i în sferturi.
Adăugați cartofii în aceeași oală cu apă clocotită și reveniți la fierbere. Gatiti cartofii timp de 20 pana la 25 de minute, pana cand sunt foarte fragede.
Se scurge bine, se întoarce în tigaia cu sos și se aburește la foc mic până când apa rămasă se evaporă.
Într-o cratiță mică la foc mediu, încălziți brânza jumătate și jumătate și parmezanul până când crema fierbe.
Așezați busuiocul într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel și pur și simplu.
Adăugați amestecul de smântână fierbinte și procesați până se omogenizează.
Cu un mixer portabil cu atașamentul bătătorului, bateți cartofii fierbinți în oală până când sunt rupți. Adăugați încet crema de busuioc fierbinte, sarea și piperul și bateți până se omogenizează. Dacă cartofii trebuie reîncălziți, acoperiți și gătiți ușor la foc mic timp de câteva minute.
Se toarnă într-un castron de servire, se presară cu parmezan suplimentar, se condimentează după gust și se servește fierbinte.
Retipărit cu permisiunea contesei Barefoot cât de ușor este asta? Rețete fabuloase și sfaturi ușoare de Ina Garten, Circulator2010 Clarkson Potter, o divizie a Random House, Inc.