Burritos de vită și fasole

Burritos de vită și fasole
Carne de vită și fasole Burritos ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 572 calorii, 31g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 35 de minute. Această rețetă este plăcută de mâncărurile și bucătarii din 1902. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți oregano măcinat, carne de vită măcinată, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Burritos de vită și fasole, Burritos de vită și fasole, și Burritos de vită și fasole.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 170 până la 180 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți ceapa până se înmoaie. Apoi adăugați carnea de vită măcinată și gătiți până când carnea de vită este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați chimenul, pudra de chili, oregano și sare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
5
Se toarnă 2 cutii de sos de roșii Mexican în carne și se fierbe la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Adăugați puțină apă dacă amestecul se usucă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Între timp, încălziți fasolea prăjită într-o cratiță la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați brânza și amestecați-o până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9
Se ia de pe foc.
10
Încălziți tortilele la cuptorul cu microunde timp de 1 minut, apoi întindeți o cantitate mică de fasole pe fiecare tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
11
Adăugați o cantitate mică de carne. Îndoiți capetele tortilla, apoi rulați-le. Repetați cu restul tortilelor. Apoi puneți-le într-un vas mare de copt, acoperiți cu folie și păstrați-le calde la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Când este gata de servit, stropiți cutia rămasă de sos de roșii peste toate burritos și presărați cu mai mult Cheddar ras. Reveniți la cuptor pentru câteva minute doar pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Presărați blaturile cu frunzele de coriandru și serviți imediat furcilor din viața voastră. Te vor săruta și te vor îmbrățișa. În mod repetat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Burrito în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros Euro. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Banca Sonoma Coast Pinot Noir cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista