Burritos cu ou, ciuperci și ardei roșu prăjit

Burritos cu ou, ciuperci și ardei roșu prăjit
Ou, ciuperci, și prăjită Burritos roșu-piper ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 234 calorii. Mergeți la magazin și ridicați salsa îmbuteliată, ciuperci, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron. Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Adăugați ciuperci; saut 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Adăugați ardei; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
4
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie; gătiți până când fundul începe să se fixeze, amestecând pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Lingura un sfert din amestecul de ou în jos centrul de fiecare tortilla; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
RolaRola
OuăOuă
7
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista