Burgerul Clasic
Burgerul clasic ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 454 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, căței de usturoi, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burger clasic la grătar, Burgerul Clasic Al Lui Hines, și Burger Clasic Diner.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați carne de vită măcinată, ou, ceapă, pesmet, Worcestershire, usturoi, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper până se omogenizează bine. Împărțiți amestecul în patru porțiuni egale și modelați fiecare într-un patty de aproximativ 4 inci lățime.
Așezați burgeri pe un grătar cu ulei peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiti burgeri, întorcându-vă o dată, până se rumenesc pe ambele părți și nu mai sunt roz în interior (tăiați pentru a testa), 7 până la 8 minute în total.
Așezați chiflele, tăiate cu fața în jos, pe grătar și gătiți până se prăjesc ușor, 30 de secunde până la 1 minut.
Întindeți maioneza și ketchup-ul pe fundul chiflelor.
Adăugați salată, roșii, burger, ceapă și sare și piper după gust. Puneți blaturile de coc în poziție.