Burgeri vegetali mexicani

Burgeri vegetali mexicani
Mexicana Veggie Burgers este un aperitiv american. Această rețetă servește 12 și costă 40 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 176 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, usturoi, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54% , care este solid. Cei mai buni burgeri vegetali , cei mai buni burgeri vegetali și burgerii vegetali sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute. Amestecați porumbul în orezul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați fasolea neagră, năutul și usturoiul până se încălzesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Combinați amestecul de orez și amestecul de fasole într-un castron mare. Se amestecă brânza Cheddar, 1/3 cană făină și un praf de fulgi de ardei roșu în amestecul de orez-fasole într-un amestec gros; se formează în chifteluțe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Amestecați aproximativ 1/4 cană de făină, condimente cajun și un praf de fulgi de ardei roșu într-un castron mic. Ungeți fiecare chiflă în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu; prăjiți chiftele până când devin aurii, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Noir, Tempranillo

Veggie Burger poate fi combinat cu Pinot Noir și Tempranillo. Deoarece burgerii vegetali sunt de obicei slabi, veți dori vinuri cu tanin scăzut până la mediu. Pinot noir este o alegere excelentă. O altă opțiune este Tempranillo spaniol, care se împerechează frumos cu aromele pământești pe care le-ați putea avea de la fasole, linte, ciuperci etc. Premonition Cellars Pinot Noir, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Premonition Cellars Pinot Noir
Premonition Cellars Pinot Noir
Acest vin prezintă arome concentrate de cireșe, merișor și căpșuni, cu note de condimente, fenicul și arome de stejar pe nas. Fructele roșii, merișorul tartă, zmeura și condimentele îmbracă paleta, terminând cu aciditate suculentă. Acest an răcoros a ajutat la păstrarea acidității sale naturale, iar maturarea lentă a permis un vin frumos echilibrat și cu alcool scăzut. Acest vin a fost butoiat timp de 20 de luni în stejar francez și are arome calde și prăjite.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista