Burgeri Portobello cu maioneză picantă
Reteta burgeri Portobello cu maioneza picant este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 230 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, piper, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Burgeri la grătar Teriyaki Portobello cu miere Wasabi Mayo, Carne Lite: burgeri Portobello cu prosciutto crocant și maioneză de rucola, și Burgeri umpluți cu avocado și maioneză picantă.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 300 până la 350 de căldură (medie). Se amestecă maioneza, oțetul, sosul de chili, ardeiul roșu zdrobit și condimentul Italian. Înveliți ciupercile portobello cu ulei de măsline; presărați sare kosher, piper și condimente grecești. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 7 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Se servește pe chifle prăjite cu toppinguri dorite.