Burgeri de naut Colleen cu sos Tahini
Rețeta burgerilor de năut Colleen cu sos Tahini ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 35 minute. Această rețetă face 8 porții cu 253 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri De Năut Și Sos Tahini, Lemon Tahini Chickpea Veggie Burgers, și Bol de năut și Broccoli cu sos Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade. Pulsați năutul într-un robot de bucătărie până când este gros și pastos. (Le puteți zdrobi manual, dar este puțin mai laborioasă și mai consumatoare de timp.)
Transferați într - un castron de dimensiuni medii. În castron, adăugați ceapa, usturoiul, pătrunjelul, tahini, chimenul, coriandrul, sarea, piperul negru, ardeiul cayenne, sucul de lămâie și praful de copt. Adăugați încet firimiturile de pâine până când amestecul se ține împreună.
Adăugați mai multe pesmet, după cum este necesar. Formați în chiftele.
Așezați pe o foaie de biscuiți antiaderentă și coaceți timp de 10-12 minute, sau până se rumenesc pe fund. Folosind o spatulă, răsturnați fiecare tort și gătiți încă 10-12 minute până când cealaltă parte devine maro aurie.
Scoateți din cuptor. Alternativ, puteți prăji prăjiturile cu puțin ulei într-o tigaie de pe plită. În timp ce burgerii se gătesc, faceți sosul tahini, mai jos.