Burgeri de morcovi
Burgerii de morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 478 de calorii . Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Dacă aveți la îndemână morcovi, chifle pentru hamburger, piper și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 46% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: burgeri cu morcov și susan , burgeri cu morcov și susan și burgeri cu linte cu morcov condimentat .
Instrucțiuni
Pune 1 inch de apă și morcovi într-o tigaie mare; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-10 minute sau până când devine crocant; scurgere.
Într-un castron mare, combinați morcovii, fulgii de porumb, ouăle, țelina, ceapa, sarea, zahărul și piperul. Formați în șase chifteluțe.
Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu; gătiți chiftele timp de 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Serviți pe chifle dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel
Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Ai putea încerca Sagelands Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sagelands Merlot
Acest merlot bogat și copt se deschide cu arome de mirodenii de lemn și note de dulceață de mărăcini, urmate de arome de zmeură, cireșe și o notă de vanilie. Cireșele dulci continuă prin finalul mătăsos, rotunjit cu taninuri fine.