Burgeri de lux cu bacon

Burgeri de lux cu bacon
Rețeta Deluxe Bacon Burgers vă poate satisface pofta americană în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 2,26 USD per porție. O porție conține 580 de calorii, 30 g de proteine și 34 g de grăsimi. Mergeți la magazin și luați chifle pentru hamburger, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Cu un scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Burgers cu pizza Deluxe, Burgers cu slănină cu pui și brânză și burgeri umpluți cu slănină și brânză (Jucy Lucy Burgers).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă ușor. Modelați în opt chifle. Înfășurați o fâșie de bacon în jurul fiecărei chiflețe; asigurați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Într-o tigaie mare, gătiți burgeri până când carnea nu mai este roz și slănina este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Îndepărtați scobitorii.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
4
Serviți pe chifle tapetate cu salată verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger în meniu? Încercați să asociați cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Ai putea încerca Cannonball Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Cannonball Merlot
Cannonball Merlot
Merlot-ul nostru 2012 este euforie într-o sticlă. Culoarea purpurie ispitește toate simțurile, în timp ce arome îmbietoare de amaretto, prune negre, smochine proaspete și violete confiate umplu nasul. Vinul are o intrare completă mătăsoasă, cu structură sofisticată, concentrare minunată și textură jucăușă care iese cu ochiul, creând încet într-un finisaj captivant de cireșe proaspete, ciocolată bogată și prăjitură condimentată.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista