Burgeri de fasole cu maioneză Adobo
Burgerii de fasole cu maioneză Adobo sunt un fără lactate felul principal. O porție conține 352 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sare, oregano, morcov și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de fasole Pinto de sud-vest cu maioneză Chipotle, Burgeri picante de fasole neagră cu maioneză Chipotle Skinnytaste, și Burgeri BLT cu maioneză de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut primele 4 ingrediente în ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 8 minute sau până când ceapa este fragedă.
Mash fasole neagră și fasole pinto într-un castron mare; se amestecă amestecul de ceapă, salsa și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Formați amestecul în 8 chiftele.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit. Înveliți uniform chiftelele cu spray de gătit. Se răcește 30 de minute.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se rumenesc și se încălzește bine.
Întindeți maioneza Adobo pe jumătățile de jos ale chiflelor. Se acoperă cu salată, roșii, chiftele, salsa și jumătăți superioare de chifle.