Burgeri cu somon Teriyaki
Ai nevoie de un fel principal pescatarian? Burgerii cu somon Teriyaki ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 394 de calorii. Pentru 3,37 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, file de somon, ceapă și frunze de salată. Aceasta reteta este tipica bucatariei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 82%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: burgeri Teriyaki, burgeri Teriyaki și burgeri Teriyaki.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente; adauga somon. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 1 ora.
Scurgeți și aruncați marinata.
Pune somonul într-un robot de bucătărie.
Adăugați pesmet; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Modelați în patru chifle; se acopera si se da la frigider 1 ora.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Prăjiți chiftele, descoperite, la foc mediu sau coaceți la 4 inchi de la foc timp de 6-7 minute. Întoarceți și puneți la grătar sau prăjiți încă 3-5 minute sau până când un termometru pentru carne indică 140°.
Întindeți 1-1/2 lingurițe de maioneză pe fiecare chiflă.
Serviți chiftele pe chifle cu salată verde, roșii și ceapă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.