Ai nevoie de un fel principal pescatarian? Burgerii cu somon Teriyaki ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 394 de calorii. Pentru 3,37 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, file de somon, ceapă și frunze de salată. Aceasta reteta este tipica bucatariei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 82%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: burgeri Teriyaki, burgeri Teriyaki și burgeri Teriyaki.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente; adauga somon. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Scurgeți și aruncați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Pune somonul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați pesmet; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Modelați în patru chifle; se acopera si se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
5
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Prăjiți chiftele, descoperite, la foc mediu sau coaceți la 4 inchi de la foc timp de 6-7 minute. Întoarceți și puneți la grătar sau prăjiți încă 3-5 minute sau până când un termometru pentru carne indică 140°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Supă De Pui Pudră Goya®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Întindeți 1-1/2 lingurițe de maioneză pe fiecare chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Serviți chiftele pe chifle cu salată verde, roșii și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.