Burgeri Chip ' n ' Dip

Burgeri Chip ' n ' Dip
Rețeta Chip 'n' Dip Burgers este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 6 porții cu 361 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de gust de murături de mărar, chipsuri de cartofi, baie de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burgeri cu chipsuri de cartofi și ceapă, Șapte Straturi Dip" Burgeri, și Burgeri Francezi La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați jumătate din chipsurile de cartofi și jumătate din baie; adăugați gust. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în șase chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 6 minute pe fiecare parte sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se servește pe chifle; se acoperă cu chipsurile rămase și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger funcționează foarte bine cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Ai putea încerca Oxford Landing Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Oxford Landing Merlot
Oxford Landing Merlot
Crimson cu nuanțe violet, Oxford Landing Estates Merlot 2013 afișează arome de afine și jubes roșu cu indicii de cu indicii de cedru și condimente. Taninurile moi și suple sunt o caracteristică a palatului, care începe cu prune și zmeură generoase și se termină cu fructe de pădure roșii și arome de condimente. Aromele suculente de fructe persistă mult timp după ce vinul a fost consumat. Potrivit pentru vegani și vegetarieni.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista