Burger De Ton Vietnamez

Burger De Ton Vietnamez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerul de ton vietnamez. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 418 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,01 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână friptură de ton, sos de pește, scallions și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Burger De Pui Vietnamez "Banh Mi", Burger De Ton, și Burger De Ton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați oțetul, 1 linguriță de ulei și 1/4 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați varză, morcovi și salată de broccoli; aruncați și setați aside.In un al doilea castron, combina coriandru, menta, sos de pește, sos de soia și restul de 1/2 lingura de zahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De BroccoliSalată De Broccoli
Sos De PeșteSos De Pește
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MorcovMorcov
ZahărZahăr
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ton șiscallions; se amestecă până se combină. Formați amestecul de ton în four3/4-inch-gros patties.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
4
Puneți panko pe o farfurie; acoperiți fiecaregrafie cu firimituri. Într-un nonstickskillet mare, ulei de căldură ramaning1 lingura la foc mediu.Gatiti burgeri, flipping o data, pana se rumeneste bine, aproximativ4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Așezați 1 burger pe partea de jos a fiecărui coc;se acoperă cu 1/4 de salată și cealaltă jumătate de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Auto

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista