Rețeta Bulgogi de miel cu sos asiatic de scufundare de pere ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,99 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de susan asiatic, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cotlete de miel cu pere asiatice și salsa Kiwi, Asiatice Scufundare Sos, și Asiatice-Scufundare Sos.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa verde, zahărul, usturoiul tocat și ghimbirul feliat în procesorși amestecați până se toacă mărunt, oprindu-se ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ghimbir
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați sos de soia, mirin, ulei de susan asiatic, semințe de susan prăjite și piper negru; whiskmarinade pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ulei De Susan
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos
Semințe
4
Se toarnă 1 cană de marinadă în vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci.Deschideți piciorul dezosat de miel ca o carte; adăugați lavas de copt, aranjând într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
5
Turnarămân marinata peste miel, răspândindpentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 1 zi, întorcândmiel ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Miel
1
Puree pere asiatice și ceapă verde tocatăîn procesor până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Asiatice Pere
2
Adăugați sos de soia,mirin și zahăr și procesați până când zahărulse dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Zahăr
3
Adăugați ulei de susan asiatic și 2 linguri de semințe de susan prăjite; procespână când uleiul de susan este încorporat (majoritatea semințelor de susan vor rămâne intacte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Ulei De Susan
4
Transfersuce la ceașcă de măsurare cu 2 cani. Sos de sezonpentru a gusta cu sare și piper. Faceți înainte: sosul de scufundare se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
5
Coat grill rack cu spray antiaderent; pregătiți grătarul (foc mediu). Threadjalape aproximativ Chile se înjumătățește pe 2 frigarui metalice,împărțindu-se în mod egal. Filetați căței de usturoi pe o altă frigăruie metalică, distanțându-se ușor în afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați jalapele și frigăruile de usturoi peplacă și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
7
Scoateți mielul din marinată și puneți-l pe grătarul pregătit cu puțină marinată încă agățată de suprafață (aruncați marinada în mâncare). Grătiți mielul până când carnea este gătită la coacerea dorită, aproximativ 15 până la 20 de minute pe parte pentru mediu (dacă Mielul începe să ardă,glisați o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă dedesubt și continuați să grătiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Transferați mielul pe suprafața de lucru și lăsațiodihniți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
9
În timp ce mielul se odihnește, grătiți jalapele, usturoiul și ceapa verde tăiată până când sunt ușor zdrobite și fragede,3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Usturoi
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Transferați pe suprafața de lucru.
11
Așezați kochujang (pastă de ardei iute) încastron mic. Se amestecă sosul de scufundare și se împărțiprintre 8 feluri de mâncare mici. Aranjați frunzele de salată de unt pe un platou mare de servire pentru a acoperi. Tăiați subțire mielul la grătar și aranjațipeste frunze de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Sos De Scufundare
Ardei Iute
Gochujang
Unt
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Tăiați cuișoarele de usturoilung în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
13
Tăiați ceapa verde înbucăți de 2 inci. Aranjați jalape Arkos, usturoi și ceapă verde în jurul mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Usturoi
Miel
14
Aspersoarerămân 2 linguri Sesam prăjitsemințe peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
15
Serviți miel la grătar șilegume cu pastă de ardei iute. Permitețioaspeții să răspândească cantități foarte mici dekochujang peste frunzele de salată, aranjeazămambul și legumele în frunzele de salată,apoi înfășurați umplutura cu frunze de salatăși înmuiați în sos.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.