Dacă aveți aproximativ 37 minute pentru a petrece în bucătărie, Bufala Mozzerella cu Alici di Menaica ar putea fi o mare fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, rețetă pentru a încerca. Pentru $2.78 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 157 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Salată Dulce Gem Cu Mozzarella Bufala, Chiftele De Curcan Umplute Cu Mozzerella, și Pâine Plată Cu Pancetta, Mozzerella Și Sparanghel.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați pătrunjelul, uleiul de măsline, usturoiul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Condimentează după gust cu sare, piper negru proaspăt măcinat și mai mult suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Puneți ouăle într-o cratiță medie cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere la foc mare și apoi reduceți la foc mic și gătiți timp de 7 minute. Scufundați-le imediat într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci. Curățați ouăle și tăiați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aruncați mizuna sau rucola în suficientă vinetă de pătrunjel pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mizuna
3
Pentru a servi, aranjați trei felii de lămâie în formă de trifoi pe o farfurie. Se acoperă cu 1 uncie de mozzarella. Drapați 1 sau 2 jumătăți de hamsii, în funcție de mărimea lor, peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Puneți o mână mică de mizuna peste brânză și hamsie. Radeți o cantitate mică de ou peste vârful verdețurilor. Finalizați cu o picătură de vinetă. Vinaigreta rămasă se va păstra la frigider timp de 3 până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Verzii
Mizuna
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.