Budincă Triplă De Ciocolată Mocha

Budincă Triplă De Ciocolată Mocha
Budinca triplă de ciocolată Mocha este o fără gluten desert. Această rețetă face 8 porții cu 495 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, ciocolată, ouă plus 1 gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Încercați Cremă Triplă De Ciocolată Mocha, Budinca Tripla De Ciocolata, și Budincă Triplă De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Această rețetă este numărul douăzeci și unu în proiectul meu Thirty for Thanksgiving, unde gătesc treizeci de rețete inspirate din numărul din noiembrie al revistei Food Network și, sperăm, împărtășind unele pe care veți dori să le serviți pentru Ziua Recunoștinței. Puteți găsi mai multe rețete aici: http://sallycooks.com până acum, aceasta este rețeta mea preferată din numărul din noiembrie, deoarece avea un gust uimitor și a fost un mare succes cu Joe. Am făcut câteva modificări la rețetă; am adăugat mai multă ciocolată și în loc de trei căni de lapte, am folosit 1 și 1/2 căni de lapte și 1 și 1/2 căni de cafea pentru a da budincii un ușor gust de mocha. De asemenea, am lăsat romul întunecat și am dublat extractul de vanilie. Dacă doriți să adăugați ROM, utilizați 1 lingură de rom închis și 1 linguriță de vanilie. Am sărit pasul pentru a strecura budinca printr-o sită într-un castron mediu și am constatat că budinca era perfect netedă. Budinca poate fi refrigerată până la 3 zile, așa că acesta ar fi un desert minunat de făcut înainte și de a-ți uimi oaspeții, mai ales dacă ai niște frișcă de casă. A fost atât de bine. Ce trebuie să faceți:topiți untul într-o cratițăadăugați ciocolata și amestecați până se topesc și se omogenizeazăadăugați lapte și 1/3 cană de zahăr la foc mediu până când se abureșteamestecați restul de 2/3 cană de zahăr, cacao, amidon de porumb și sare într-un castron mediu, amestecați ouăle, gălbenușul de ou și cremamestecați treptat în lapte fierbinte și amestec de ciocolatăaduceți la fierbere, șoptind desși răzuind partea cratiței, reduceți focul la minim și lăsați să se baloneze timp de 30 de secundescoateți cratița de pe foc, îmi place pentru a transfera budinca într-un ulcior cât este încă cald, astfel încât să o pot turna curat în vasele meuadăugați vanilie și lingurați budinca în 6 borcane sau castronelăsați budinca să se răcească la temperatura camerei până la căldură, aproximativ 1 oră, apoi dați-o la frigider până la răcire, cel puțin 2 oreopriți cu frișcă
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
MochaMocha
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista