Budincă de pâine cu sos de cremă irlandeză
Budinca de pâine cu sos de cremă irlandeză ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 286 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pâine, stafide aurii, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Budinca de pâine irlandeză cu sos de Caramel-whisky, Înghețată irlandeză de pâine brună cu sos de unt, și Budinca de paine cu sos de crema Bourbon.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti budinca, combinați 2/3 cană de zahăr și ouă într-un bol mare, amestecând cu un bici.
Încălziți 2 2/3 căni de lapte, vanilie și scorțișoară într-o cratiță medie, grea, la foc mediu până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie; gătiți la foc mic 6 minute sau până când amestecul acoperă spatele unei linguri, amestecând constant cu un bici.
Combinați pâinea, curmalele și stafidele într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de pâine; aruncați bine pentru a acoperi. Puneți amestecul de pâine într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și refrigerați 4 ore sau până la noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați vasul de copt într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 40 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Pentru a pregăti sosul, combinați 2 linguri de zahăr și gălbenușuri de ou într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Încălziți 1/2 cană de lapte într-o cratiță mică și grea la foc mediu până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat lapte fierbinte la amestecul de gălbenuș de ou, amestecând constant cu un bici.
Puneți amestecul de lapte în tigaie; gătiți la foc mic 6 minute sau până când amestecul acoperă spatele unei linguri, amestecând constant cu un bici.
Se ia de pe foc; se amestecă lichiorul.
Așezați tigaia într-un vas mare umplut cu gheață timp de 5 minute sau până când sosul se răcește la temperatura camerei, amestecând constant.
Serviți sosul peste budinca caldă.