Budincă De Pâine Cu Ghimbir De Dovleac

Budincă De Pâine Cu Ghimbir De Dovleac
Budinca de pâine cu ghimbir de dovleac este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 737 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, ouă, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budinca De Pâine Cu Dovleac-Ghimbir, Budinca De Orez Cu Ghimbir De Dovleac, și Prăjituri Cu Budincă De Dovleac Cu Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Squash: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați dovlecelul în sferturi și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
3
Periați interiorul cu puțin ulei și aranjați-le pe o foaie de copt, cu pielea în sus. Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este moale până la capăt, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. (Acest lucru se poate face cu 1 sau 2 zile înainte.) Când dovlecelul este rece, scoateți-l de pe piele și piureul într-un robot de bucătărie. Veți avea nevoie de 2 1/2 căni de piure de dovlecei pentru această rețetă. Dacă amestecul este uscat în timpul curățării, adăugați o oală de amestec de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuptorCuptor
5
Budinca: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Într-un castron mare, combinați smântâna grea, ouăle, zahărul brun, condimentele și vanilia și amestecați bine. Se amestecă piureul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Zahăr BrunZahăr Brun
Cremă GreaCremă Grea
VanilieVanilie
CondimenteCondimente
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Combinați pâinea, stafidele și ghimbirul în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
GhimbirGhimbir
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se toarnă amestecul de budincă peste pâine pentru a acoperi și se lasă să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
9
Nota bucătarului: este posibil să nu utilizați toată umplutura.
10
Adăugați mai multă umplutură dacă există loc în vas, odată ce pâinea s-a înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crema este setată, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Este toamna într-un desert! Pentru a servi, lingurați budinca în boluri și presărați deasupra un praf de zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista