Budincă De Pâine Cu Cremă De Nucă De Cocos

Budinca de pâine cu cremă de nucă de cocos este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 996 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, cremă de nucă de cocos, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de pâine cu cremă de căpșuni și vanilie cu nucă de cocos prăjită, Cupcakes cu budincă de pâine de nucă de cocos cu glazură de cremă de Macadamia crudă (fără lactate), și Budincă de pâine de nucă de cocos thailandeză cu cremă de cardamom de vanilie (fără carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor fundul unui vas de copt pătrat de 9 inci, rezistent la flacără. Aranjați cuburile de pâine uniform în vas. Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile, ouăle întregi, laptele de cocos, smântâna de nucă de cocos, sarea, nucșoara și buzduganul. Se amestecă 1 cană de fulgi de nucă de cocos.
Turnați crema peste cuburile de pâine, apăsând ușor cuburile de pâine pentru a absorbi crema.
Lăsați amestecul să stea timp de 1 oră, acoperit, la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Presărați partea superioară a budincii cu restul de 1/2 cană fulgi de nucă de cocos. Acoperiți vasul de copt cu folie, aruncând câteva găuri în partea de sus pentru a elibera aburul.
Puneți vasul de copt într-o tigaie de prăjire pe suportul cuptorului.
Turnați apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de copt.
Coaceți până când budinca este fermă la atingere, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Scoateți folia și coaceți încă 15 minute.
Scoateți vasul de copt din Baia de apă și rulați-l sub broiler, la cel puțin 4 inci de la căldură, până la Auriu, 1 până la 2 minute.
Lasă budinca să se răcească complet. Acoperiți bine cu folie de plastic și refrigerați.
Se toarnă sosul peste porții individuale de budincă, după dorință. Se acoperă cu nucă de cocos prăjită și se servește.
Faceți sosul de ciocolată chiar înainte de a servi budinca.
Puneți chipsurile de ciocolată într-un castron mediu rezistent la căldură. Într-o cratiță mică, aduceți crema la foc mic la foc mic; scoateți-o imediat de pe foc și turnați-o peste chipsurile de ciocolată.
Bateti pana se omogenizeaza.