Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice
Budinca de pâine cu ciuperci sălbatice necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 233 calorii. Dacă aveți la îndemână șalotă, pătrunjel cu frunze plate, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 87 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice, Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice, și Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Coaceți cubulețe de pâine în 1 strat într-o tigaie mare de mică adâncime până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Rupeți sau tăiați ciupercile pe lungime în bucăți groase de 1/4 inch.
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand incepe sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați ciuperci, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți până când ciupercile lichide degajă s-a evaporat, aproximativ 15 minute.
Adăugați pătrunjel și usturoi și gătiți, amestecând, 2 minute.
Bateți împreună jumătate și jumătate, ouă, brânză, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare. Se amestecă ciupercile și cuburile de pâine până se acoperă bine și se lasă să stea 10 minute pentru ca pâinea să absoarbă o parte din amestecul de ouă.
Între timp, unt ramekins, apoi pune o rundă de pergament în partea de jos a fiecăruia și unt pergament.
Puneți amestecul în ramekins și coaceți pe o foaie de copt până când este ferm la atingere, 30 până la 35 de minute. Desfaceți budincile și aruncați pergamentul.
* Budinca de pâine cu ciuperci poate fi coaptă într-un vas de copt superficial de 2 litri cu unt (nu este căptușit cu pergament; nu desfaceți budinca din vasul de copt).* Cuburile de pâine pot fi coapte cu 1 zi înainte și răcite, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Budinca poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 2 ore înainte și răcită, acoperită. Dacă faceți fileul de carne de vită, coaceți budinci în timp ce carnea de vită stă (carnea poate sta puțin mai mult).