Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice

Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice
Budinca de pâine cu ciuperci sălbatice necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 233 calorii. Dacă aveți la îndemână șalotă, pătrunjel cu frunze plate, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 87 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice, Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice, și Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Coaceți cubulețe de pâine în 1 strat într-o tigaie mare de mică adâncime până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Rupeți sau tăiați ciupercile pe lungime în bucăți groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand incepe sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ciuperci, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți până când ciupercile lichide degajă s-a evaporat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați pătrunjel și usturoi și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Se ia de pe foc.
8
Bateți împreună jumătate și jumătate, ouă, brânză, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare. Se amestecă ciupercile și cuburile de pâine până se acoperă bine și se lasă să stea 10 minute pentru ca pâinea să absoarbă o parte din amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Între timp, unt ramekins, apoi pune o rundă de pergament în partea de jos a fiecăruia și unt pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Puneți amestecul în ramekins și coaceți pe o foaie de copt până când este ferm la atingere, 30 până la 35 de minute. Desfaceți budincile și aruncați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
* Budinca de pâine cu ciuperci poate fi coaptă într-un vas de copt superficial de 2 litri cu unt (nu este căptușit cu pergament; nu desfaceți budinca din vasul de copt).* Cuburile de pâine pot fi coapte cu 1 zi înainte și răcite, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Budinca poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 2 ore înainte și răcită, acoperită. Dacă faceți fileul de carne de vită, coaceți budinci în timp ce carnea de vită stă (carnea poate sta puțin mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista