Pâine De Banane Cu Smântână
Pâinea cu banane cu smântână ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 479 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 399 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână praf de copt, smântână, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pâine De Banane Cu Smântână, Pâine De Banane Cu Smântână, și Cea Mai Bună Pâine De Banane Cu Smântână.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 5x9 inci.
Mash 2 banane într-un castron cu o furculiță.
Așezați 2 banane rămase într-un bol separat cu 1 cană de zahăr și bateți bananele și zahărul cu un mixer electric până când sunt cremate și pufoase, 3 minute. Bateți untul topit, ouăle, smântâna și extractul de vanilie până se combină bine.
Bateți făina, praful de copt și sarea împreună într-un bol și amestecați amestecul de făină în amestecul de banane-zahăr. Îndoiți în piure de banane și nuci.
Turnați aluatul în tigaia pregătită și atingeți tigaia de pe tejghea de mai multe ori pentru a îndepărta orice buzunare de aer. Se amestecă 2 lingurițe de zahăr cu scorțișoară într-un bol mic și se presară zahărul scorțișoară peste vârful pâinii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea se rumeneste deasupra și puneți-o în Centru, 1 oră și 15 minute; rotiți tigaia de pâine în cuptor la jumătatea coacerii. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a scoate pentru a termina răcirea pe un suport de sârmă.