Budincă de porumb dulce și picantă
Budinca de porumb dulce și picantă este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,0 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Budinca De Porumb Dulce, Budinca De Porumb Dulce, și Budinca De Porumb Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. rostiți ușor un gratin de 8 căni sau o caserolă superficială. Într-o tigaie mare de sote, topiți untul rămas la foc mediu doar până la spumare.
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați ardeiul gras, scallions și jalapeno și sotati timp de 2 minute.
Adăugați porumbul și sotati încă 2 minute.
Se ia de pe foc și se fixează aside.In un castron mare, amestecați împreună ouăle și jumătate și jumătate. Se amestecă cilantro, sare, piper, praf de chili și brânză de cupă de la calibru, apoi amestecul de porumb gătit.
Se toarnă în vasul pregătit.
Presărați blatul cu brânza rămasă.
Așezați vasul gratinat într-o tigaie mare și umpleți tigaia cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului.
Coaceți budinca timp de 40 de minute, până când un cuțit introdus în centru iese curat.