Budincă De Orez Cremoasă Mai Sănătoasă

Budincă De Orez Cremoasă Mai Sănătoasă
Budinca de orez cremoasă mai sănătoasă este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest desert are 322 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 70 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez brun, stafide, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Budinca De Orez Cremos, Budinca De Orez Cremos, și Budinca De Orez Cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și orezul la foc mare într-o cratiță și dați la fiert. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Combinați orezul fiert, 1 1/2 căni de lapte, zahăr și sare într-o cratiță curată. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa si cremoasa, 15-20 de minute. Se amestecă restul de 1/2 cană de lapte, ou bătut și stafide. Gatiti inca 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
StafideStafide
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă untul și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
UntUnt
4
Serviți cald.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista