Budincă de Croissant de Crăciun cu smântână și sos de zahăr brun

Budincă de Croissant de Crăciun cu smântână și sos de zahăr brun
Budinca de Croissant de Crăciun cu smântână și sos de zahăr brun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 571 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de smântână, migdale, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Budincă de pâine cu Croissant de ciocolată cu sos de înghețată Bourbon, Tarta Streusel De Rubarbă Cu Zahăr Brun-Înghețată De Smântână, și Plăcintă Cu Dovleac Cu Zahăr Brun Și Smântână.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 149°.unt generos cu 8 căni de budincă, castron metalic sau vas de suflet și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Combinați laptele, untul și 1/2 cană de zahăr într-o oală medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Fierbeți ușor la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă și amestecul este parfumat, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
UntUnt
SemințeSemințe
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scoateți oala de pe foc; acoperiți și lăsați să se absoarbă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Îndepărtați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
5
Bateti ouale intr-un bol mare pentru a amesteca. Treceți treptat în amestecul de lapte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Bateți făina, scorțișoara, nucșoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron foarte mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați bucăți de croissant, prune uscate, stafide, migdale și coajă de lămâie. Aruncați până când bucățile de croissant sunt acoperite uniform și amestecul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
MigdaleMigdale
StafideStafide
Prune UscatePrune Uscate
8
Se toarnă amestecul de lapte peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
9
Lăsați să se înmoaie 10 minute.
10
Transferați amestecul de croissant în vasul de copt pregătit, apăsând pentru a împacheta amestecul în vas. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
11
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții vasului de copt. Acoperiți tigaia de prăjire cu folie de aluminiu rezistentă. Cuptor-budincă cu abur până când crema este setată și budinca este umflată, aproximativ 2 ore. Îndepărtați cu grijă folia de aluminiu (aburul va fi eliberat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
12
Transferați budinca acoperită în raft și răciți 1 oră. (Budinca se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Resteam în cuptor 149° 45 de minute pentru a încălzi înainte de servire.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Bateți smântâna, zahărul brun și coaja de portocală într-un castron mediu pentru a se amesteca. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
14
Scoateți folia de plastic din budinca caldă. Inversați pe platou cu ramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
15
Se toarnă coniac peste budincă. Aprindeți cu atenție brandy. Când flăcările dispar, feliați budinca în pene și serviți cu păpușă de smântână și sos de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SmântânăSmântână
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
OcaziiCrăciun
Revista