Budinci de ciocolata cu frisca portocala este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 561 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți amidon de porumb, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Budinci Butterscotch cu frișcă și caramele englezești zdrobite, Mousse de ciocolată Espresso cu frișcă mascarpone portocalie, și Cupcakes portocalii cu Topping de frișcă de ananas zdrobit de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr, amidon de porumb și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță medie pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Adăugați 1/2 cană de lapte și gălbenușuri de ou; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți în restul de 2 căni de lapte. Aduceți amestecul la fiert la foc mediu-mare, amestecând constant. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați chipsuri de ciocolată și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Bateti budinca pana se topeste si se omogenizeaza. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Împărțiți budinca uniform între 6 căni de desert sau pahare de vin.
7
Așezați folie de plastic direct pe suprafața fiecăruia, acoperind complet budinca. Se răcește până se răcește, cel puțin 3 ore. Faceți înainte: se poate face până la 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
8
Folosind mixerul electric, bateți frișca, Grand Marnier, coaja de portocală și restul de 1 lingură de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Grand Marnier
Coaja De Portocala
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Descoperă budinci. Puneți o lingură de frișcă peste fiecare și serviți.