Budinca De Pâine Cu Condimente De Dovleac

Budinca De Pâine Cu Condimente De Dovleac
Budinca de pâine cu condimente de dovleac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 438 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lapte, zahăr, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Budinca de pâine cu dovleac și condimente, Cupcakes Cu Budincă De Condimente De Dovleac, și Tort De Budincă Cu Condimente De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați pâinea cu condimente de dovleac în cuburi de 1/2 inci cu un cuțit zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
3
Răspândiți cuburile într-un singur strat pe un jeleu ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți la 400 timp de 11 până la 14 minute sau până când sunt ușor prăjite.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți cuburile din cuptor; deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Bateți împreună ouăle, gălbenușurile de ou, 1/2 cană de zahăr, dovleacul, coaja de lămâie și sarea într-un bol mare de amestecare până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Bateti in lapte si 1 1/2 cani frisca pana se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Adăugați cuburi de pâine prăjită de dovleac în amestecul de cremă, amestecând ușor pentru a umezi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
9
Lăsați să stea 20 de minute.
10
Ungeți un vas de copt de 11 x 7 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Se toarnă amestecul de budincă de pâine în vasul de copt, răspândindu-se uniform; se presară cu restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
12
Se toarnă apă fierbinte de la robinet la o adâncime de 3/4 inch într-o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
13
Puneți tava de prăjire în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Așezați vasul de copt care conține budincă de pâine în centrul tăvii de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
15
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până când este setat în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
17
Serviți cald cu frișcă sau înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista