Budinca De Pâine Cu Ciocolată Mexicană

Budinca De Pâine Cu Ciocolată Mexicană
Mexican Budinca de pâine de ciocolată ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. Acest desert are 377 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime per portie. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr granulat, stafide, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Budinca De Pâine Mexicană, Budinca De Pâine Mexicană, și Capirotada (Budincă De Pâine Mexicană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți un vas de copt din sticlă de 8 x 8 x 2 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Așezați cuburile de pâine în vasul de copt pregătit. Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Scoateți din căldură.
5
Adăugați ciocolata și amestecați până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Folosind un mixer electric de mână, bateți zahărul, ouăle și gălbenușurile de ou într-un bol mediu până când sunt amestecate. Treceți treptat amestecul de ciocolată în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați stafidele și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
8
Se toarnă crema peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
9
Lăsați amestecul să stea timp de 1 oră (unele cremă nu vor fi absorbite). Poate fi preparat și refrigerat timp de până la 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
10
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Coaceți până se fixează și centrul se mișcă ușor când vasul este agitat, aproximativ 45 de minute. Praf cu zahăr pudră și serviți cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Revista