Budinca De Orez Cu Ciocolata
Nevoie de un desert fără gluten? Budinca de orez cu ciocolată ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fasole de vanilie, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 42 de minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca De Orez Cu Ciocolata, Budinca De Orez Cu Ciocolata, și Budinca De Orez Cu Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, medie, combinați laptele, orezul, zahărul și coaja de portocală. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați fasolea în cratiță. Aduceți laptele la fiert, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând frecvent, până când orezul este fraged și amestecul se îngroașă, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați fasolea de vanilie. Amestecați pudra de cacao și lichiorul de portocale în amestec.
Adăugați chipsurile de ciocolată și amestecați până se topește. Lăsați amestecul să se răcească timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Puneți budinca de orez în boluri de servire. Acoperiți și refrigerați timp de 2 1/2 până la 3 ore și până la 1 zi înainte.