Budinca De Mango
Budinca de Mango este o fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 468 calorii, 3G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, smântână grea, mango și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 27%. Încercați Budinca De Mango, Budinca De Mango, și Budinca De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu și sotati 5 minute sau până când mango este foarte moale.
Adăugați zahăr și continuați să gătiți, amestecând și răzuind frecvent fundul cratiței, 12 până la 15 minute sau până când este gros și siropos, cu câteva bucăți de mango rămase. (Nu lăsați zahărul să se caramelizeze sau să se rumenească.)
Se ia de pe foc și se răcește până se încălzește.
Presărați gelatina peste 3 până la 4 linguri de apă rece într-un bol mic și lăsați să se înmoaie 3 până la 5 minute. Se amestecă gelatina înmuiată în amestecul de mango până se dizolvă.
Adăugați smântână și amestecați până se amestecă.
Împărțiți amestecul între 10 (4 uncii) ramekins sau boluri de servire. Se răcește, neacoperit, 3 ore sau până la setare.
Se servește rece, acoperit cu lapte condensat îndulcit Chantilly sau lapte evaporat, dacă se dorește.