Budinca De Mango

Budinca De Mango
Budinca de Mango este o fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 468 calorii, 3G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, smântână grea, mango și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 27%. Încercați Budinca De Mango, Budinca De Mango, și Budinca De Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu și sotati 5 minute sau până când mango este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați zahăr și continuați să gătiți, amestecând și răzuind frecvent fundul cratiței, 12 până la 15 minute sau până când este gros și siropos, cu câteva bucăți de mango rămase. (Nu lăsați zahărul să se caramelizeze sau să se rumenească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se răcește până se încălzește.
4
Presărați gelatina peste 3 până la 4 linguri de apă rece într-un bol mic și lăsați să se înmoaie 3 până la 5 minute. Se amestecă gelatina înmuiată în amestecul de mango până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați smântână și amestecați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
6
Împărțiți amestecul între 10 (4 uncii) ramekins sau boluri de servire. Se răcește, neacoperit, 3 ore sau până la setare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se servește rece, acoperit cu lapte condensat îndulcit Chantilly sau lapte evaporat, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista