Budinca de Craciun cu sos de Brandy

Budinca de Craciun cu sos de Brandy
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați caise, oțet, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Budinca de Craciun cu sos de Brandy, Budinca de cabana cu sos de caramel de Brandy, și Budinca de Craciun cu sos de nucsoara.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 11 ingrediente într-un castron; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați laptele, bicarbonatul de sodiu și oțetul; adăugați la amestecul de cartofi dulci, amestecând până când ingredientele uscate sunt umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Apăsați amestecul de cartofi dulci într-o matriță de budincă aburită cu 6 căni acoperită cu spray de gătit. Acoperiți bine cu folie sau capac acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați mucegaiul pe un suport superficial într-un vas; adăugați apă clocotită pe părțile laterale ale mucegaiului. Acoperiți și gătiți în apă fierbinte 3 ore sau până când cuțitul introdus în centru iese curat, adăugând apă în oală, după cum este necesar. Inversați budinca pe o farfurie; tăiat în 10 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Combinați înghețata înmuiată și țuica, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se servește cu budincă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista