Budinca De Ciocolata Cu Zmeura
Zmeura-Budinca de ciocolata necesita aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 402 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5 și costă 2,11 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Un amestec de apă, zahăr, gem de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Zmeura Ciocolata Budinca Pops, Tort De Budincă Cu Zmeură De Ciocolată, și Budinca De Paine Cu Ciocolata-Zmeura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună laptele, zahărul, cacao, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță grea de dimensiuni medii la foc mediu-mare și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până când amestecul este fierbinte. Treceți treptat 1/3 cană amestec de lapte fierbinte în ou.
Bateți amestecul de ouă în amestecul de lapte fierbinte rămas.
Gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata tocată, amestecând până se topește ciocolata și amestecul este neted. Se amestecă vanilia.
Se toarnă amestecul într-un vas de sticlă.
Așezați folia de plastic grea direct pe amestecul cald (pentru a preveni formarea unui film) și răciți 2 ore sau până când budinca este complet rece.
Gem de zmeură cu microunde într-un castron mic, sigur pentru microunde, la 30 de secunde sau până la topire. Lingura 1 Lingura. gem topit în partea de jos a fiecăruia dintre 5 feluri de mâncare individuale de servire, și de sus fiecare cu 1/2 cana budinca si 1 lingura. topping biciuit. Se amestecă 1 linguriță. apă în gemul topit rămas și stropiți 1/2 linguriță. amestec de gem deasupra toppingului biciuit pe fiecare budincă.