Budinca De Cartofi Dulci La Cuptor
Dacă 81 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., copt Budinca de cartofi dulci ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 367 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, nucă de cocos, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), Budinca De Cartofi Dulci, și Budinca De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți cartofii, smântâna, gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, coaja de lămâie și condimentele până se omogenizează. Îndoiți în 2/3 cană nucă de cocos.
Într-un castron mare cu bătăi curate, bateți albușurile de ou la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr brun, 1 lingură la un moment dat, la înălțime până când se formează vârfuri lucioase rigide și se dizolvă zahărul.
Cu o spatulă, amestecați un sfert din albușurile de ou în amestecul de cartofi dulci până când nu rămân dungi albe. Îndoiți albusurile rămase până când sunt combinate.
Transferați într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Se presară cu migdale și nucă de cocos rămasă.
Coaceți la 325 de minute timp de 50-55 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Serviți cald cu înghețată, dacă doriți.