Budinca De Boabe De Vară

Budinca De Boabe De Vară
Budinca de boabe de vară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 560 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,57 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați afine, înghețată vanillan, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Budinca De Boabe De Vară, Budinca De Boabe De Vară, și Budinca De Boabe De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: Cheesecloth; cutie grea sau greutate
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Tăiați gros căpșunile și puneți-le și celelalte fructe de pădure într-o tigaie cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați zahărul și sarea și gătiți la foc mare până când boabele sunt încălzite și renunțând doar la sucuri. Aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se ia de pe foc și se răcește.
5
Într-un blender, curățați siropul simplu cu 2 halbe de zmeură până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Aliniați o matriță de budincă de 2 litri sau un bol adânc cu cheesecloth. Înmuiați ambele părți ale unora dintre feliile de pâine în piureul de zmeură și aranjați în jurul părților și fundului matriței. Înmuiați feliile rămase în piureul de fructe de pădure și stratificați cu boabele fierte. Repetați și terminați cu un strat de pâine deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Folosind o farfurie care se potrivește chiar în partea superioară a matriței, așezați-o deasupra budincii.
8
Puneți matrița într-o tigaie și cântăriți farfuria. Refrigerați budinca peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Pentru a servi, desfaceți budinca pe un platou de servire, îndepărtați cheesecloth-ul și serviți cu lingură sau două de înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
10
Presărați puțină sare deasupra înghețatei pentru acea afectare a înghețatei de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista