Brânză de vaci pâine II

Brânză de vaci pâine II
Brânză de vaci pâine II ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 240 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, ovăz rulat, biscuiți cu sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare sunt pâine de brânză de mărar, Cottage Mărar Pâine, și Pâine De Pâine Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, combinați brânza de vaci, fulgi de ovăz, biscuiți sărate, biscuiți rotunzi cu unt, ouă, salvie, oregano, praf de usturoi, supă de ciuperci, lapte și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se amestecă bine și lingura în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute, acoperite.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista