Brânză de vaci pâine II

Brânză de vaci pâine II
Brânză de vaci pâine II ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 240 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, ovăz rulat, biscuiți cu sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare sunt pâine de brânză de mărar, Cottage Mărar Pâine, și Pâine De Pâine Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mare, combinați brânza de vaci, fulgi de ovăz, biscuiți sărate, biscuiți rotunzi cu unt, ouă, salvie, oregano, praf de usturoi, supă de ciuperci, lapte și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se amestecă bine și lingura în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute, acoperite.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista