Brânză De Roșii-Carne De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți brânză de roșii-carne de vită. O porție conține 198 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 10 și costă $1.03 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mixul original, ardeiul gras, la 3 roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brânză de vită și coacere de roșii, Brânză Italiană De Vită, și Brânză De Carne De Vită De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și pudra de chili la foc mediu-mare 6 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când sunt fierte bine; scurgere. Pune deoparte.
Într-un castron mic, amestecați smântână, maioneză, brânză și ceapă; pus deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și apa rece cu furculița până se formează aluat moale. Folosind degetele înmuiate în amestec Bisquick, apăsați aluatul în partea de jos și 1/2 inch în sus laturile tigaiei.
Puneți carnea de vită, roșiile și ardeiul gras pe aluat. Puneți amestecul de smântână deasupra; se întinde uniform peste legume pentru a acoperi.
Coaceți neacoperit 25 până la 30 de minute sau până când marginile aluatului sunt maro deschis.