Brânză De Cartofi Și Slănină "Brown Betty"

Brânză De Cartofi Și Slănină
Cheesy cartofi & Bacon" Brown Betty " ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție conține 420 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt crăpat, sare kosher, pâine sandwich și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cheesy Bacon ou Hash Brown Skillet + GIVEAWAY, Caserola De Cartofi Maro Cu Brânză, și Apple Maro Betty.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de slănină într-o tigaie mare, neîncălzită, cu fund greu sau din fontă. Întoarceți focul la mediu și gătiți slănina, întorcându-se des până când este crocantă. Aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Se sfărâmă și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Așezați raftul cuptorului în poziția centrală.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți cartofii și 1 linguriță de sare într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
5
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu aproximativ 1 inch. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Acoperiți tigaia și gătiți până când cartofii se destramă când sunt înțepați cu o furculiță, aproximativ 20 de minute. Strecurați cartofii și apoi întoarceți jumătate din ei în tigaia fierbinte și uscată. Întoarceți focul la minim și gătiți neacoperit, agitând tigaia des pentru a evapora cât mai multă apă din cartofii fierbinți, aproximativ 4 minute. Repetați cu cartofii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Lăsați cartofii să se răcească oarecum, apoi împingeți printr-un ricer într-un castron mare. Alternativ, puteți zdrobi manual cu o mașină de tocat sau o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
BolBol
7
Adăugați cremă de brânză, unt topit și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
UntUnt
8
Se amestecă până se omogenizează.
9
Adăugați arpagic, ceașcă de brânză Cheddar, jumătate de slănină sfărâmată, sare de linguriță rămasă și piper de linguriță. Se amestecă până se combină bine.Folosiți un cuțit mare de bucătari pentru a tăia felii de pâine în cuburi de centimetru, apoi tăiați-le în pesmet dur de diferite dimensiuni. Mutați-vă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
PesmetPesmet
ArpagicArpagic
PiperPiper
PâinePâine
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
BolBol
10
Se toarnă untul topit, aruncând pentru a acoperi firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
11
Adăugați ierburi uscate și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi UscateIerburi Uscate
12
Transferați amestecul de cartofi într-o caserolă de mică adâncime de 2 la 3 litri sau 9 la 13 vase de copt. Se acoperă cu restul de brânză de cheddar de ceașcă de la calibru și pesmet cu ierburi.Deplasați-vă la raftul central al cuptorului încălzit și coaceți, rotind la jumătatea drumului, până când partea superioară este aurie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
PesmetPesmet
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
13
Se scoate din cuptor, se ornează cu slănina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista