Sardine La Grătar Cu Roșii Cherry, Rachetă Și Fenicul

Sardine La Grătar Cu Roșii Cherry, Rachetă Și Fenicul
Sardine la grătar cu roșii Cherry, rachetă și fenicul este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, o lingură de suc de lămâie, rachetă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Creveți, Roșii Cherry Și Rachetă, Brânză De Vaci, Roșii Cherry Și Rachetă, și Salată Risoni Cu Rachetă Pentru Copii Și Roșii Cherry Prăjite.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista