Brânză de capră și sufle de ierburi
Brânză de capră și sufleuri de plante medicinale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 224 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână parmezan, piper măcinat, brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sufleuri De Brânză De Capră, Asparagus-Souffl De Brânză De Capră 6s, și Souffl de brânză cu salată de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de feluri de mâncare de tip F. Unt de șase feluri de mâncare de 3/4 cană.
Așezați 1 lingură de parmezan în fiecare fel de mâncare; rotiți vasele pentru a acoperi cu brânză, lăsând excesul în vase.
Așezați vasele pe foaia de copt.
Bateți laptele și gălbenușurile în castron pentru a se amesteca.
Topiți untul în cratiță la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa, cimbru si rozmarin; saut 3 minute.
Adăugați făină; bateți 1 minut.
Bateți amestecul de lapte.
Bateti souffl de bază până la cald și barbotare, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați 1/2 cană de brânză de capră, sare, piper negru și piper cayenne; bateți până se topește brânza. Bateți albușurile în castron până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți 1/4 de albi în bază în tigaie.
Presărați 1/2 cană de brânză de capră rămasă și 1 lingură de parmezan peste. Îndoiți albii rămași în 2 adaosuri. Împărțiți amestecul între feluri de mâncare.
Coaceți souffl-ul până când se umflă și începe să se rumenească deasupra, aproximativ 20 de minute.