Brânză de capră și sufle de ierburi

Brânză de capră și sufle de ierburi
Brânză de capră și sufleuri de plante medicinale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 224 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână parmezan, piper măcinat, brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sufleuri De Brânză De Capră, Asparagus-Souffl De Brânză De Capră 6s, și Souffl de brânză cu salată de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de feluri de mâncare de tip F. Unt de șase feluri de mâncare de 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați 1 lingură de parmezan în fiecare fel de mâncare; rotiți vasele pentru a acoperi cu brânză, lăsând excesul în vase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
3
Așezați vasele pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Bateți laptele și gălbenușurile în castron pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Topiți untul în cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se adauga ceapa, cimbru si rozmarin; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
CimbruCimbru
7
Adăugați făină; bateți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Bateți amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Bateti souffl de bază până la cald și barbotare, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați 1/2 cană de brânză de capră, sare, piper negru și piper cayenne; bateți până se topește brânza. Bateți albușurile în castron până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți 1/4 de albi în bază în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Brânză De CaprăBrânză De Capră
BrânzăBrânză
BazaBaza
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
12
Presărați 1/2 cană de brânză de capră rămasă și 1 lingură de parmezan peste. Îndoiți albii rămași în 2 adaosuri. Împărțiți amestecul între feluri de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
ParmezanParmezan
13
Coaceți souffl-ul până când se umflă și începe să se rumenească deasupra, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista