Brutari îndrăzneți: Macadamia Gateau cu cremă de unt de Praline
Nevoie de o garnitură fără lactate? Brutari îndrăzneți: Macadamia Gateau cu cremă de unt de Praline ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 332 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, cremă de unt de praline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Provocarea Brutarilor Îndrăzneți: Tuiles, Prajitura Opcumbrra A Brutarilor Indrazneti, și Brutari Îndrăzneți Împletitură Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți zahărul într-o tigaie grea de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se încălzește la flacără mică timp de aproximativ 10-20 min până când zahărul se topește în jurul marginilor. Nu amestecați zahărul. Rotiți tigaia dacă este necesar pentru a preveni arderea zahărului topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Periați părțile laterale ale cratiței cu apă pentru a îndepărta cristalele de zahăr. Dacă zahărul din centru nu se topește, amestecați scurt. Când zahărul este complet topit și de culoare caramel, scoateți-l de pe foc. Amestecați nucile cu o lingură de lemn și separați ciorchinii. Reveniți la foc mic și amestecați pentru a acoperi nucile pe toate părțile. Gatiti pana cand amestecul incepe sa baloneze. ** Amintiți-vă amestec extrem de fierbinte.** Apoi pe foaia căptușită cu pergament și se întinde cât mai uniform posibil. Pe măsură ce se răcește, se va întări în fragil. Rupeți nucile confiate în bucăți și puneți-le în robotul de bucătărie. Pulsați într-o criză medie-fină sau procesați până când fragilul se transformă într-o pulbere. Pentru a face pastă, procesați câteva minute. A se păstra într-un recipient etanș și a se păstra într-un loc uscat. A nu se păstra la frigider.Glazură De Zmeură
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Bun pentru un tort de 10 inch2/3 cană de zmeură groasă conservă1 lingură. apă
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Într-o cratiță mică, dar grea, aduceți apa și conservele la fierbere lentă și fierbeți timp de 2-3 minute. Dacă amestecul începe să se lipească de fundul cratiței, adăugați apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Se ia de pe foc și, folosind o strecurătoare, se presează amestecul prin plasă și se aruncă resturile. Cu o perie de patiserie, aplicați glazura pe tort în timp ce tortul este încă cald. Dacă glazura este prea groasă, subțire până la o consistență preferată cu picături de apă.Ganache Glaze
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Face aproximativ 1 cană, suficient pentru a acoperi partea superioară și părțile laterale ale unui strat de 9 sau 10 inci sau tort cu tub**Ganache poate lua mai multe forme. În timp ce sosul cald mare Fudge. În timp ce glazura semidulce rece sau călduță. Ușor răcit poate fi bătut într-o umplutură/glazură. Rece și solid baza trufelor de ciocolată confiate.6 oz. (bun) semi-dulce sau dulce-amărui ciocolata nu LINDT! (are malț de orz!!) 6 oz. (cană) cremă grea1 lingură. sirop de porumb ușor linguriță. vanilie 1 linguriță. apă caldă, dacă este necesar
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Sirop De Porumb Ușor
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană Necco
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Măsurați vanilia și puneți-o deoparte.Rupeți ciocolata în bucăți de 1 inch și puneți-o în coșul unui robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Se transferă într-un castron de dimensiuni medii și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Încălziți smântâna și siropul de porumb într-o cratiță, la foc mic, până când a ajuns la fierbere blândă. Odată ce se fierbe ușor, se toarnă imediat și cu grijă peste ciocolată. Lăsați-l în pace un minut, apoi amestecați încet și amestecați ciocolata și smântâna împreună până când ciocolata este topită și încorporată în cremă. Amestecați cu grijă amestecul de vanilie. Dacă suprafața pare uleioasă, adăugați 1 linguriță de apă fierbinte. Glazura se va îngroșa, dar ar trebui să fie totuși turnată. Dacă nu se îngroașă, dați-l la frigider timp de aproximativ 5 minute, dar asigurați-vă că nu se răcește prea mult!Asamblarea Tortului
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare Nu
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
11
Tăiați un disc de carton puțin mai mic decât tortul. Împărțiți tortul în 3 straturi și așezați primul strat cu partea de sus în jos pe disc. Folosind o perie de patiserie, umeziți stratul cu 3-4 linguri. de sirop de zahăr cald. Măsurați 1 cană de cremă de unt de pralină și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
Praline
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
12
Întindeți stratul inferior cu o grosime de un inch din crema de unt rămasă. Se acoperă cu frisca, lăsând - inch de frontieră în jurul marginii de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Kilograme De Mure (aproximativ
13
Așezați stratul de mijloc peste primul, periați cu sirop de zahăr, întinzându-l cu cremă de unt. Acoperiți cu frisca rămasă.Umeziți partea tăiată a celui de-al treilea strat cu sirop de zahăr suplimentar și așezați partea tăiată în jos pe tort. Apăsați ușor părțile laterale ale tortului pentru a alinia straturile. Se dă la frigider pentru a se răci cel puțin 30 de minute.Ridicați tortul glisând palma sub carton. Ținând o noapte zimțată sau foarte ascuțită, cu o lamă de 8 ich ținută paralel cu părțile laterale ale tortului, tăiați părțile laterale astfel încât să fie perfect drepte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Elixir G
14
Tăiați o ușoară teșitură în partea de sus pentru a ajuta glazura să picure peste margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
15
Ungeți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazură caldă de caise, sigilând complet zonele tăiate. Răciți în timp ce pregătiți ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Dressing Japonez De Susan Preparat
16
Așezați un raft peste o tigaie mare de mică adâncime pentru a prinde picăturile de ganache.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Scoateți gateau din frigider și puneți-l pe raft. Cu o spatulă metalică în mână și ținând cratița la aproximativ 10 centimetri deasupra tortului, turnați ganache pe centrul prăjiturilor. Mutați spatula peste partea superioară a ganache-ului de aproximativ 4 ori pentru a obține un aspect neted și asemănător oglinzii. Ganache-ul ar trebui să acopere partea superioară și să curgă pe părțile laterale ale tortului. Când ganache-ul a fost turnat și acoperă tortul, ridicați o parte a raftului și bateți-l o dată pe tejghea pentru a ajuta la răspândirea uniformă a ganache-ului și a sparge orice bule de aer. (Lucrați rapid înainte de a începe setarea.) Puneți orice pete goale pe laturi cu o spatulă mai mică, dar nu atingeți partea superioară după bang.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
18
Lăsați tortul să stea cel puțin 15 minute pentru a se fixa după glazing.To încingeți tortul, folosiți restul de cremă de unt într-un design în partea de sus a tortului.