Brownies De Pom De Crăciun

Brownies De Pom De Crăciun
Crăciun copac negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest desert are 419 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec original supreme premium brownie, apă, pepite de covrig și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Brownies De Pom De Crăciun, Pom De Crăciun Dip, și Cupcakes Pentru Brad De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Linie 9-inch rotund tort pan cu folie; grăsime de jos numai de folie cu scurtarea sau spray de gătit. Face brownie se amestecă ca regia pe ambalaj, folosind apă, ulei și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Brownie MixBrownie Mix
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți 40 până la 44 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese aproape curată. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore. Inversați tigaia pe suprafața de tăiere; curățați folia de brownie. Tăiați marginea brownie, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se amestecă culoarea alimentelor în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
5
Întindeți glazura uniform peste brownie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
6
Tăiați în 12 pene. Decorați pene cu bomboane pentru a arăta ca luminile pomului de Crăciun. Centrul covrig nugget pe marginea de jos a fiecărei pană brownie pentru trunchi de copac. Depozitați bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista