Brownies Caramel-Nuc
Caramel-nuc negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 404 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 15. Dacă aveți la îndemână unt, amestec de tort cu aromă de caramel, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Banane la grătar cu nuc Caramel Cloud Nine Brownies, Prietenul Negrese {Caramel Negrese}, și Brownies Cu Caramel Sărat Vs Brownies Cu Caramel Sărat #LeftoversClub.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Desfaceți caramelele și puneți-le într-o cratiță medie.
Adăugați 1/3 cană de lapte evaporat; gatiti la foc mic pana se topesc caramelele, amestecand des.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Combinați restul de 1/3 cană de lapte, amestecul de tort și următoarele 3 ingrediente; se amestecă până se omogenizează.
Întindeți jumătate din aluat într-o tigaie pătrată ușor unsă de 9". Răciți aluatul rămas.
Coaceți la 350 timp de 10 minute. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 5 minute.
Se toarnă amestecul de caramel peste stratul de brownie în tigaie.
Împărțiți jumătatea rămasă de aluat în 9 porții. Bateți fiecare porție într-un cerc de 3".
Așezați cercurile peste nuci în tigaie, suprapunându-se ușor. (Aluatul se va răspândi în timpul coacerii.)
Coaceți la 350 timp de 25 de minute. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți bine înainte de tăiere.
* Pentru amestecul de tort cu aromă de caramel, am folosit Duncan Hines.