Brochete de scoici de mare cu portocaliu-șofran a Aproximoli
Această rețetă face 8 porții cu 161 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, fire de șofran, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Portocaliu-Șofran A Arrovoli, Halibut braconat cu portocaliu șofran a Uperculoli, și Șofran Scallop Gratin.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile, 4 linguri de suc de portocale și șofranul într-un bol metalic mediu. Puneți vasul peste cratița cu apă care abia fierbe (nu lăsați vasul să atingă apa).
Bateti pana se ingroasa si termometrul inregistreaza 160 F, aproximativ 4 minute.
Adăugați coaja de portocală și usturoiul. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat ulei în flux subțire până se încorporează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Transferați în castron mediu.
Bateți sucul de lămâie și 2 linguri de suc de portocale. Subțire cu apă cu lingurițe, dacă se dorește. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Filetați 3 scoici pe 1 frigărui alternativ cu 2 frunze de dafin.
Așezați pe foaia de copt cu margini. Repetați cu scoici, frigarui și frunze de dafin rămase. Do ahead poate fi pregătit cu 2 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Presărați scoici cu sare și piper.
Încălziți grătarul sau 2 tigăi de grătar grele mari skillets ssor la foc mare; periați cu ulei. Gatiti scoicile pana se rumenesc si doar opace in centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Așezați 1 broșetă pe fiecare dintre cele 8 farfurii.
Stropiți scoici cu aioli.
Se ornează cu secțiuni portocalii și arpagic.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.