Brochete de miel cu sos de iaurt
Broșe de miel cu sos de iaurt este un fel principal care servește 2. Pentru 2,57 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 473 de calorii, 34 g de proteine și 21 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Mergeți la magazin și luați bulion de pui, cușcuș, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Broșe de miel cu sos Tzatziki, Broșe de pui la grătar cu sos de iaurt de castraveți și Broșe de fructe cu sos de iaurt, lămâie și ghimbir.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente.
Turnați 1/3 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga miel. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 15 minute.
Turnați 1 lingură de marinată într-un castron mic. Se amestecă iaurt; se acopera si se da la frigider. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Scurgeți și aruncați marinata de miel. Pe două frigărui de metal sau lemn înmuiat, așternuți alternativ miel, ciuperci și dovlecel.
Grătiți broșe, acoperite, la foc mediu, timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când mielul ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170°), ungere frecvent cu marinata rezervata.
Serviți cu amestec de cușcuș și iaurt.