Mambazham Morekozhambu: tocană de Mango și nucă de cocos Sud-indiană

Mambazham Morekozhambu: tocană de Mango și nucă de cocos Sud-indiană
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Mambazham Morekozhambu: tocană de Mango și nucă de cocos Sud-indiană ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 525 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână semințe de schinduf/methi, ardei iute, semințe de chimen/jeera și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la eatomaniac.com are 113 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Mango Pudhina Thogayal (fără nucă de Cocos) / Mango crud și frunze de mentă Thuvayal – South Indian Lunch s, Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), și Tocană De Linte Picantă Din India De Sud pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Revista