Trufe De Ciocolată

Trufe De Ciocolată
Trufele de ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 180. O porție conține 58 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, pudră de cacao procesată în Olanda, smântână grea generoasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Unt Maro Ciocolată Albă-Trufe Din Aluat De Prăjituri Cu Bucăți De Ciocolată, Trufe de ciocolată Matcha - cartea de ciocolată a Zânei vegane, și Ciocolată-Trufe De Aluat Pentru Prăjituri Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți smântâna grea într-o cratiță cu fundul greu de 2 litri până când încep să se formeze bule în jurul marginii tigaiei. Asigurați-vă că ați tocat ciocolata cât mai fin posibil pentru a-i permite să se topească rapid și ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Așezați ciocolata tocată într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Faceți o ganache turnând aproximativ jumătate din smântâna fierbinte peste ciocolată și lăsând-o să stea 30 de secunde pentru a topi ciocolata. Apoi amestecați încet până când este netedă și omogenă. Nu adăugați toată crema fierbinte la ciocolata rece dintr-o dată; șocul temperaturilor extreme ar face ca grăsimea din ciocolată să se separe. Pe măsură ce ciocolata se topește, veți vedea o anumită elasticitate dacă nu există o separare a grăsimilor. Aceasta înseamnă că ciocolata are încă o emulsie; moleculele de grăsime încă se țin împreună. Dacă ganache se separă, își pierde elasticitatea, se prăbușește și devine foarte lichid. Folosesc un blender de imersie de mână pentru a asigura o ganache netedă și pentru a păstra emulsia ciocolatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
EmulsiiEmulsii
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
3
Adăugați crema rămasă treptat și amestecați până când toată crema fierbinte este încorporată și ganache-ul este neted și omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
4
Dacă ganache se separă, este foarte ușor de remediat. Pur și simplu adăugați o cantitate mică de smântână rece și bateți bine. Acest lucru va aduce ganache înapoi împreună. Ganache - ul trebuie să fie gros, strălucitor și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați aroma dorită și amestecați până se încorporează complet.
6
Se toarnă ganache pe o foaie de copt acoperită cu folie de plastic și se întinde uniform cu o spatulă de cauciuc. Acoperiți ganache-ul cu folie de plastic și lăsați-l să se răcească cel puțin 4 ore la temperatura camerei. De obicei fac ganache la sfârșitul zilei și îl las să se răcească peste noapte. Pe măsură ce se răcește, se va îngroșa și se va întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Când ganache-ul s-a răcit până la consistența pastei de dinți, răzuiește-l într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch. Nu amestecați ganache când faceți acest lucru. Încorporarea aerului prin agitare va face ca ganache să se întărească. Țevi movile cu diametrul de 1 inch distanțate la 1 inch pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament. Pentru a țeava movilele, țineți punga de patiserie într-un unghi ușor și lăsați vârful să atingă pergamentul în timp ce începeți să țeava. După ce ați format Movila, nu mai strângeți și ridicați vârful drept în sus, lăsând o coadă mică pe vârful fiecărei movile. De asemenea, puteți folosi o lingură și aruncați movile mici de ganache pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
8
Lăsați trufele să se întărească la temperatura camerei timp de câteva ore (sau la frigider timp de 15 minute), până când sunt suficient de tari pentru a se rostogoli cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
RolaRola
9
Când rulez trufele, de obicei port mănuși chirurgicale. Mănușile nu sunt obligatorii, dar dacă nu le folosiți, asigurați-vă că mâinile sunt foarte curate. Pentru a rula Movila într-o bilă, așezați o trufă între ambele palme, strângeți ușor și rulați între mâini. Trufele vor arăta mai frumos dacă sunt cât se poate de rotunde. Când toate trufele sunt rulate în bile, acestea sunt gata să fie acoperite. Dacă au devenit prea moi, puneți-le la frigider timp de 1 până la 2 ore până când sunt suficient de ferme pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
RolaRola
10
Puteți folosi fie o furculiță de scufundare, fie mâinile pentru a înmuia trufele în ciocolată. Pentru a folosi furculița, aruncați trufa în vasul cu ciocolată călită și apoi recuperați-o cu furculița de scufundare. Țineți furculița peste vas timp de câteva secunde pentru a permite excesului de ciocolată să picure înapoi în vas. Răzuiește ușor fundul furculiței pe partea laterală a bolului pentru a îndepărta orice exces de ciocolată și rulează trufa înmuiată în garnitura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament. Dacă vă folosiți mâinile, tamponați niște ciocolată în palma unei mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Rulați trufa în palma respectivă pentru a o acoperi complet cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
RolaRola
13
Așezați trufa înrobită pe foaia de copt. Repetați pentru trufele rămase. Această metodă este foarte rapidă, dar poate fi și extrem de dezordonată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Când toate trufele au fost acoperite o dată, repetați procedura de înrobire. Acest lucru este necesar numai atunci când înrobiți trufele cu mâna, mai degrabă decât cu o furculiță. Trufele sunt de obicei acoperite mai uniform atunci când sunt scufundate cu o furculiță. De îndată ce fiecare trufă primește un al doilea strat, rotiți-l imediat în garnitura dorită. Trebuie să faceți acest lucru înainte ca ciocolata să se stabilească sau toppingul să nu adere. În această etapă, este bine să ai un prieten de ajutor, deoarece este greu să te scufunzi și să te rostogolești în același timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
RolaRola
15
Așezați trufele pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament curată și lăsați-le să se fixeze, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
16
Trufele se vor păstra până la 2 săptămâni la temperatura camerei, atunci când sunt depozitate într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
17
Pentru a prăji nuca de cocos: Preîncălziți cuptorul la 400 buc.f (204 buc. c).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt și dați-o la cuptor pentru aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
19
Scoateți din cuptor și amestecați pentru a împiedica arderea zahărului din nucă de cocos. Reveniți la cuptor și prăjiți până se rumenesc, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
ZahărZahăr
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
20
Scoateți foaia de copt din cuptor și răciți-o pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
21
Pentru a prăji nucile: Preîncălziți cuptorul la 300 buc.f (148 buc. c).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
22
Întindeți nucile uniform pe o foaie de copt și introduceți-le în cuptor. Prăjiți aproximativ 30 de minute, până se rumenesc. Veți putea mirosi nucile când sunt gata. Un test bun este să spargi o piuliță în jumătate și să verifici dacă este maro deschis în interior. Prăjirea nucilor scoate în evidență aroma lor naturală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
23
Scoateți-le din cuptor și lăsați să se răcească complet pe foaia de copt de pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
1
Dacă decideți să rulați trufele cu mâna, este important să vă asigurați că mâinile sunt reci. Un truc bun este să vă scufundați mâinile în apă cu gheață câteva secunde și apoi să le uscați. Faceți acest lucru imediat înainte de a rula trufele. Dacă mâinile sunt prea calde și trufele încep să se topească în timp ce le rostogoliți, refaceți mâinile în apa cu gheață, uscați-le și continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
RolaRola
2
Retipărit cu permisiunea de la Desert Circus acasă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții180
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista