Broccoli, șuncă și brânză pliabile
Broccoli, șuncă și brânză Foldovers ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sos de broccoli și brânză, ou, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Feta Cheese Foldovers, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați 2 foi de prăjituri cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick și apa clocotită până se formează aluatul.
Așezați aluatul pe suprafața presărată cu amestec Bisquick; rulați în amestec Bisquick pentru a acoperi. Frământați de 20 de ori. Împărțiți aluatul în 6 bile. Întoarceți bilele în castron; acoperiți cu folie de plastic.
Gatiti sosul de broccoli si branza conform indicatiilor de pe cutie; goliți în castron mediu. Se amestecă șunca, ceapa și brânza Cheddar; pus deoparte. Într-un castron mic, bateți oul și apa cu furculița sau cu sârmă până se amestecă; pus deoparte.
Pat sau rola 1 minge de aluat în Runda de 7 inch. Lingură aproximativ 1/2 cană amestec de șuncă pe jumătate din rundă; umeziți marginea rundei cu apă. Îndoiți cealaltă jumătate de aluat peste umplutură; apăsați marginea cu furculița pentru a sigila.
Așezați pe foaia cookie. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Periați blaturile de foldovers cu amestec de ouă; presărați fiecare cu 1/2 linguriță parmezan.
Tăiați 3 fante în partea de sus a fiecăruia pentru ca aburul să scape.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.